JellyPages.com

Our wedding anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My 1st lovely son

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

My 2nd lovely daughter

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 9 October 2013

Panduan memilih kolegen

8 Panduan Memilih Kolagen..
  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (atau cecair) berbanding kolagen yang disuntik. Ini untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.
  2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine saiz membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.
  5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.
  6. Kolagen juga penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point).
  7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
  8. Pastikan ia selamat dan tidak bertoksin
Jawapannya..pilihlah Shaklee Collagen Powder terbaik dari sisik ikan merah..kesan paling awal 8 minggu selepas pengambilan..

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment